Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik bezig met diëten. Van diëtisten, tot verschillende afval boeken heb is gehad. Dit ging vaak een tijdje goed totdat ik weer terug viel in mij oude gewoonten en leefpatroon. En na 2 zwangerschappen was het hek helemaal van de dam met de kilo’s.

Voor de zwangerschappen heb ik een keer eerder een programma van Straight away gevolgd, dus in januari j.l. stapte ik weer bij Maaike door de deur. Deze keer niet alleen, maar samen met een goede vriendin die ook wat kilo’s kwijt wilde. Samen afvallen maakt het een stuk makkelijker.

Maaike wist dat ik moeder was en dat ik graag wilde dat mijn dochters niet teveel mee kregen van mijn traject. Ik wil(de) graag het goede voorbeeld geven. Daarom heb ik samen met Maaike een op maat gemaakt schema opgesteld die heel fijn te volgen was. Mijn schema bestond uit 2 maaltijd vervangers per dag, at mijn boterham met de kinderen en in de avond een warme maaltijd.

Dit programma is mij super goed bevallen. Heb eindelijk mijn doel bereikt! Maaike bleef tijdens mijn traject de stok achter de deur die ik nodig had. We appen nog regelmatig over hoe het gaat en voor advies staat bij haar altijd de deur open. Nu een aantal maanden verder, ben ik nog steeds stabiel in mijn gewicht.